این دفعه اومدم با یک غذای محلی مربوط به استان گیلان که دستورشو از مجله آشپزی خانواده سبز پیدا کردم. فکر میکنید با چی درستش کردم؟ این غذا سرد و گرمش خوشمزه است، یک کم هم که می مونه خوشمزه تر میشه ! من توش شکر استفاده کردم اما کسایی که غذای ترش دوست دارن بهتره توش شکر نزنن.بیاین ادامه مطلب که ببینید ماده اصلیش چیه..

    مواد لازم:

    کدو حلوایی یک عدد متوسط ( کدو حلوایی که گردنش دراز باشه واسه این کار خیلی بهتره)

    سیر ۵ حبه

    گردو ۱۵۰ گرم ( پودر شده)

    رب انار- رب گوجه فرنگی و شکز از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری

    نمک – فلفل – زردچوبه و گلپر به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    کدو حلوایی را بشورید بعد تکه تکه کنید ، اون قسمت هایی که تخم داره را با قاشق قشنگ همه تخم هاش را جدا کنید ، نذارین رنگ و ریشه باقی بمونه که بعدا تو غذا زشت میشه. یک قابلمه بذارین سر گاز و یک آبکش هم بذارین روش و کدو حلوایی های تکه تکه شده را بچینید روش و بذارین کدوها بخارپز و نرم بشن، بعدش راحت پوستشون را بگیرید با گوشت کوب بکوبید و صورت پوره در بیارین. در یک ماهیتابه سیرها را له کنید و
    همراه زردچوبه تفت دهید. پوره کدو حلوایی را به این مخلوط اضافه کنید.
    گردوی سائیده شده – رب انار – رب گوجه – شکر و نمک و فلفل را به این مخلوط
    اضافه کنید همراه با کمی آب و بذارین مزه ها با هم قاطی بشن. بعد نیم ساعت
    کویی تره شما آماده است. ( من گلپر دوست ندارم اگه شما دوست داشتین آخرش
    گلپر هم بهش بزنین.)

    همین راحت و خوشمزه، اگه وقت کنم  چند تا دستور دیگه با کدو حلوایی دارم که تو برناممه درست کنم.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس