دستور این پلوی خوشمزه را از میترا جون یاد گرفتم، اگه به من اعتماد دارین میگو ، گشنیز و تمبر هندی آماده داشته باشین تا فردا شب دستور این پلو را میذارم. مامانم این پلو را خورد و آخرش گفت این از همه غذاهایی که تا حالا درست کردی خوشمزه تر بوده ! منم شاکی شدم اساسی که مامااااااان من این همه غذاهای خوشمزه درست کردم فقط اینو اینطور میگی آخه !!!! خدائیش فکر نمیکردم تمر هندی با پلو طعمش جالب بشه اما محشر شد. 



    مواد لازم: 

    برنج ۳ پیمانه 

    میگو ۲۰۰ گرم

    گشنیز خرد شده دو مشت!

    پیاز یک عدد متوسط 


    سیر دو تا سه حبه 

    آب تمر هندی یک پیمانه  

    رب یک قاشق غذاخوری 

    ادویه ماهی ، نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم 


    طرز تهیه: 


    برای تهیه آب تمر هندی ، تمر هندی را در آب گرم خیس کنید چنگ بزنید تا نرم بشه ، بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید.

    پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، سیر را له کنید و با پیازها تفت بدین ، زردچوبه به میزان لازم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین. 

    میگوهای پاک شده را اضافه کنید و خوب تفت بدین. ادویه ماهی هم اضافه کنید ( ادویه ماهی تنده اگر ندارین از فلفل به میزان لازم استفاده کنید. طعم این غذا باید تند باشه. پس هم ادویه ماهی نزنید هم فلفل که حسابی جزالتون در میاد !!! ها ها ها )

    یک قاشق رب را هم اضافه کنید و با این مواد تفت بدین . آب تمر هندی را هم اضافه کنید و نمک مواد را اندازه کنید و بذارین که میگوها بپزن و آبشون کشیده شه. 

    برنج را آب کش کنید و کنار بذارین. 

    ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتون را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج سفید ، یک لایه گشنیز خرد شده و یک لایه مواد میگو بریزید. کمی آب دور تا دور قابلمه بریزید و بذارین برنج با حرارت ملایم بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشه. ( من آب روغن نمیدم روی پلوهای مخلوط، همون روغن مواد لای پلو کافیه)

    تو دستور اصلی که من از میترا جون یاد گرفتم سبزی هم با مواد میگو قاطی شده بود و بعد آب تمر هندی را توش ریخته بود و گذاشته بود آب مواد کشیده شه. اما من سبزی را جدا لای پلو دادم. 



    خیلی خوشمزه بود ! مرسی از میترا جون به خاطر این دستور خوب 


© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس