این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

    مواد لازم:

    کره: يك قاشق غذاخوري

    وانیل: نوک قاشق چاي‌خوري

    گلاب: يك قاشق غذاخوري

    نشاسته: ۳ قاشق غذاخوري

    شکر: ۳ قاشق غذاخوري

    شیر: ۲ لیوان

    زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوري

    روش تهیه دنت خانگی(زعفرانی)

    طرز تهیه:

    شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

    برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

     

    نوشته ویدیو آموزشی دسرمشکوفی ساده و خوشمزه اولین بار در سنارتیک پدیدار شد.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس