هویج پلو یکی از پلوهای محبوب منه که به شکلهای مختلف درستش میکنم ، با مرغ با گوشت چرخ کرده و تازگی ها هم یک روش جدید کشف کردم که خیلی بهم مزه داده ، بعد از این پست دستور اون روش جدید را میذارم براتون فردا شب منتظر دستور سنارتیک باشید، تا الان دیگه فهمیدین که من طرفدار پر و پا قرص انواع قاطی پلو هستم یا نه ؟ اگه سفارش خاصی دارین بهم بگید که درست کنم.

     


    مواد لازم:

    برنج ۲ پیمانه

    خلال نارنج تلخی گرفته نصف پیمانه ( من آماده خریدم از آجیل فروشی ها میشه تهیه کنید)

    شکر ۲  قاشق غذاخوری

    هویج بزرگ ۲ عدد

    فیله مرغ ۳ تا ۴ تیکه

    پیاز متوسط یک عدد

    کرفس یک تکه کوچک

    نمک، فلفل و زعفران آب کرده به میزان لازم

    طرز تهیه :

    نصف لیوان آب را با ۲ قاشق شکر مخلوط کنید و بذارین روی حرارت تا به جوش بیاد، خلال نارنج را بهش اضافه کنید ، هویجها از قبل پوست بکنید و با رنده درشت یا با رنده وی شکل رنده کنید. هویجهای رنده شده را به خلال نارنجها اضافه کنید و بذارین که آب آن کاملا تبخیر بشه.

    فیله های مرغ را هم از قبل با یک عدد پیاز و اون یک تیک کرفس و کمی نمک و زعفران آب کرده و کمی آب بذارین بپزه. فیله زود می پزه یبیست دقیقه برای پختش کافیه.

    برنج را آب کش کنید.

    کف قابلمه ته دیگ دلخواهتون را بذارین مقداری برنج سفید روش بریزین و خلال نارنج، هویج و مرغ را لابه لای برنج قرار بدین، لایه آخرتون هم برنج سفید باشه. حرارت را ۱۰ دقیقه زیاد بذارین باشه وقتی بخار برنج بلند شد حرارت را ملایم کنید و دور تا دور برنج کمی آب و روغن ( کره هم میتونین بریزین خیلییییی خوشمزه تر میشه ) و بذارین برنجتون به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشه.

    وقتی برنج دم کشید کمی از برنج سفید بردارین و با زعفران مخلوط کنید، در دیس بکشید و روی برنج را با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزئین کنید.

    خلال پسته و بادام جداگانه بریزین تو آب کش و روش یک آب بریزین، بعد بریزین تو آب کش و توی روغن خیلی کم تفتش بدین تا براق بشن، بعد برای تزئین ازش استفاده کنید.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس