این خورش را من برای اولین بار درست کردم، تو چند تا مجله
    دستور تهیه ازشون دیده بودم ، تازه کشف هم کردم که باهاش میشه قاطی پلو هم
    درست کرد!! اگه از خورش با طعم شیرین خوشتون میاد با من همراه باشید

    مواد لازم:

    فیله مرغ ۳ تا ۴ عدد

    پیاز یک عدد متوسط

    قیصی ۸ برگ
    لپه کمی کمتر از یک پیمانه

    رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

    پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه

    زرشک دو قاشق غذاخوری ( اختیاری)

    زعفران آب کرده، زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی و نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:

    اول از همه پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشه، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین.

    مرغها را تکه تکه کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین، رب را هم بریزید
    و بذارین مواد کاملا با هم مخلوط بشن که خامی رب هم گرفته بشه. یک پیمونه
    پوره گوجه فرنگی و یک لیوان آب به موادتون اضافه کنید و بذارین با هم بپزن.


    لپه را هم از قبل بذارین بپزه و تو این مرحله که مرغها دارن میپزن بهشون اضافه کنید.

    پخت فیله مرغ زمان زیادی لازم نذاره، کمتر از نیم ساعت با حرارت ملایم
    کافیه، فلفل و نمک خورش را تو این مرحله اندازه کنید. وقتی آب خورش کمی کشیده
    شد و به غلظت دلخواهتون رسید، قیصی های شسته شده را بهش اضافه کنید ، بعد از ۵ دقیقه زعفران آب کرده
    ،کمی دارچین و کمی پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید. خورش شما آماده
    است.

    من اواخر طبخ به این خورش ۲ قاشق غذاخوری زرشک اضافه کردم که تو دستور اصلی نداشت.

    دستور این خورش را از گروه مجلات همشهری پیدا کردم که این خورش را از خورشهای مجلسی و رسمی مردم سراوان ( استان سیستان و بلوچستان ) معرفی کرده بود

    با ماست یا ترشی همراه با پلوی زعفرونی خیلی خوشمزه میشه. 

     

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس