امسال سومین سالی میشه که میخوام این شیرینی را واسه عید درست کنم، این عکس مال پارساله، دستورشم خیلی راحته بریم که براتون توضیح بدم 

    مواد لازم: 

    آرد سفید ۳/۴ پیمانه 

    شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه 

    کره ۱/۴ پیمانه 

    پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه 

    تخم مرغ یک عدد 

    بکین پودر ۱ قاشق چایخوری 

    وانیل یک قاشق چایخوری 

    چیپس شکلات ۱/۳ پیمانه 

    پودر پسته یا بادام یا نارگیل  به میزان لازم ( توضیح میدم )

    طرز تهیه: 

    موادتون را از یخچال بذارین برین تا با محیط هم دما بشن، آرد و بکین پودر را را ۲  ۳ بار با هم الک کنید و کنار بذارید، سینی شیرینی پزیتون را کاغذ روغنی بذارین و فر را هم روشن کنید با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد. 

    کره را بریزین داخل یک ظرف و حرارت بدین تا آب بشه ، پودر کاکائو را بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن ، ظرف را از روی حرارت بردارین و وقتی کمی خنک شد تخم مرغ را توش بشکونید، وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید. سریع هم بزنید تا مواد یکدست بشن ، حالا نوبت اضافه کردن آرد هست. آرد را هم به تدریج بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید با قاشق و با دست . بعدش چیپس شکلات را بریزین و به مخلوط کردن ادامه بدین. 

    پودر بادام یا پودر پسته یا پودر نارگیل را بریزین تو یک بشقاب و از مواد گلوله های کوچیکی قد یک گردو بردارین و توی هر پودری که دوست دارین بغلطونید. من از پودر نارگیل استفاده کردم.

    شیرینی ها را با فاصله توی سینی فر بچینید ( چون پهن میشن) مال من خیلی پهن نشد چون گردوهام خیلی کوچولو بودن! این دفعه بزرگتر بر میدارم. 

    بعد بذارین با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه توی فر بمونن، البته زمان مناسب برای پخت شیرینی و کیک مختلفه توی فرهای مختلف، با چند بار درست کردن حرارت مناسب برای فرتون دستتون میاد.

    من دستور این شیرینی را اولین بار از روی دستور لیلای شیکمو درست کردم ، اولین بار یادمه شکر قهوه ای نداشتم و عین این دستور را اجرا کردم اما موادم خیلی چسبنده شد و مجبور شدم آرد بیشتری اضافه کنم ، ولی نتیجه بازم خوب بود و میهمونامون از این شیرینی خیلی استقبال کردن. 
    لیلا جون توضیحات بهتر و کامل تری با عکسهای مرحله به مرحله داده. توصیه میکنم حتما اینو بذارین تو لیست شیرینی های عیدتون خیلی راحته آخه ! 


© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس