من یادمه بچه بودم شب چهارشنبه سوری مامان بزرگم رشته پلو درست میکرد و میگفت به این نیت که رشته کار دستمون بیاد، میدونم که خیلی ها روز اول سال نو رشته پلو درست میکنن ، اما ما اون روز سبزی پلو با ماهی درست میکنیم. یعنی این قانون همیشه رعایت میشه تو خونه ما!!

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

    پیاز ۱ عدد کوچک، ۱ عدد متوسط

    آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

    برنج دو پیمانه

    رشته پلویی به میزان لازم!

    زردچوبه ، نمک ، فلفل و زعفران به میزان لازم

    طرز تهیه:

    یک عدد پیاز متوسط را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بهش زردچوبه بزنید و تفت بدین، دو لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین آب جوش بیاد.

    گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کنید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنن. از گوشت قلقلی کوچیک درست کنید و بندازین توی آب جوش، به آب کمی نمک و زعفران آب کرده هم اضافه کنید. بذارین قلقلی ها پخته بشن و آبشون کشیده بشه.

    برنج را آب کش کنید، ۱ دقیقه قبل از این که برنج را بریزید توی سبد رشته پلویی را بهش اضافه کنید و بذارین رشته ها کمی نرم بشن. بعد برنج و رشته را آب کش کنید.

    کف قابلمه روغن بریزید، ته دیگی که دوست دارین را بچینید و برنج و رشته را بریزید توی قابلمه، اطراف برنج کمی آب بریزید و بذارین برنج با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشه.

    وقتی برنج دم کشید بریزید توی دیس و با کوفته قلقلی روش را تزئین کنید.

    اگه دوست داشتین کمی کشمش پلویی را هم تفت بدین و بدین روی رشته پلو

    ایشالله رشته کار دستتون بیاد امسال، من که از رشته پلوی پارسال خیلی دستم آمد!!!جاتون خالی.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس