من این پلو را اولین بار پارسال درست کردم، بعدا تبدیل به یکی از پلوهایی شد که تو این فصل زیاد درست میکنیم.

    مواد لازم:

    کدو حلوایی ۲۰۰ گرم پوست کنده شده و مکعبی خرد شده

    حتما تمام رگ و ریشه کدو حلوایی را بگیرید و بعد خردش کنید، با قاشق تخم ها و رگ و ریشه را میتونید از کدو حلوایی جدا کنید. 

    کدو حلوایی های که گردن دراز دارند برای این کار مناسب تر هستند، اون قسمت همش کدو حلوایی است و کارتون خیلی راحت تر میشه.

    پیاز یک عدد متوسط 

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 

    برنج ۳ پیمانه 

    شکر ۲ قاشق غذاخوری 

    آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری 

    نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان لازم

    طرز تهیه: 

    پیاز را معکبی خرد کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، بهش زردچوبه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن گوشت چرخ کرده را هم در این مرحله اضافه کنید و بذارین تفت بخوره، بهش یک لیوان آب اضافه کنید و بذارین گوشت با حرارت ملایم بپزه و آبش کشیده بشه. 

    من این پلو را دو مدل درست کردم، یک بار هم با گوشت قلقلی که اون خوشگلتر میشه.

    برای این کار هم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچیک رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد باهاشون این قلقلی ها را درست کردم. 

    تو یک ماهیتابه هم یک عدد پیاز متوسط را مکعبی خرد کردم و در مقداری روغن تفت دادم تا سبک و طلایی بشه، بهش زردچوه زدم و تفت دادم بعد یک لیوان آب بهش اضافه کردم و گذاشتم آب به جوش بیاد، بعد این کوفته ها را بهش اضافه کردم و گذاشتم با حرارت ملایم کوفته ها بپزن و آبشون کشیده بشه. دیگه عکس نگرفتم، در واقع یادم رفت! 

    کدو حلوایی معکبی خرد شده را که آماده کرده بودین 

    بریزین تو یک ماهیتابه که کمی روغن توش ریختین و شروع کنید به تفت دادن، کم کم نرم میشن، حواستون باشه که به امان خدا ولش نکنید، چون لا به لای برنج میخوایم بریزیمشون نباید له و لورده بشن، تو این مرحله ۲ قاشق شکری که گفتم را هم اضافه کنید و کدو حلوایی ها را هم بزنید. اگه دوست داشتین آب لیمو هم میتونید بهش اضافه کنید که من اضافه نکردم. 

    برنج را هم آب کش کنید و کنار بگذارید. 

    الان دیگه همه مواد شما آماده است، کف قابلمه هر ته دیگی دوست دارین بذارین و به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه کدو حلوایی، گوشت چرخ شده یا کوفته قلقلی و کمی زعفران آب کرده بریزید. با دم قاشق کمی هم مواد را هم بزنید.

    یک جا دیدم که تو دستور این پلو رب هم زده بودن. شما دوست داشتین و اگه طرفدار پلوهای قرمز منگولی هستین رب هم استفاده کنید، فکر کنم خوشمزه بشه. 

    دور تا دور برنج نصف لیوان آب بریزین و بذارین پلو با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشه، لا به لای این پلوهای مخلوط و موادشون به اندازه کافی روغن ریختیم اگه روغن نریزید هم هیچ اتفاقی نمیفته و پلوی شما خراب نمیشه. 

    این پلو با گوشت چرخ کرده 

    اینم با گوشت قلقلی 

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس