سلام دوستهای نازنینم. سال نو رو خدمتتون تبریک میگم، اولین پست امسال اختصاص میدم به یک شیرینی خوشمزه، ملکه بادام واقعا ملکه هست چون بسیار خوشمزه است.

    مواد لازم:

    آرد ۳۷۵ گرم معادل دو و یک دوم پیمانه

    پودر قند ۱۲۵ گرم معادل سه چهارم لیوان

    روغن جامد ۱۷۰ گرم معادل ۳/۴ لیوان یا جایگزین روغن ۲۰۰ گرم کره

    تخم مرع دو عدد

    پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری

    بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

    خامه پنجاه گرم

    مواد رویه:

    عسل ۲۰۰ گرم

    خلال بادام ۲۰۰ گرم

    کره ۷۵ گرم

    خامه ۵۰ گرم

    شکر ۱۰۰ گرم

    زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق سوپخوری

    پودر پسته برای تزیین

    طرز تهیه:

    کره رو بیرون بگذارید تا نرم بشه.

    بکینگ پودر رو داخل آرد بریزید.

    پودر هل رو هم بریزید داخل آرد و آرد رو الک کنید.

    کره و پودر قند هل رو مخلوط کنید.

    هم بزنید تا یکدست بشه.

    تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام رو یک دقیقه بزنید.

    بعد خامه رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

    آرد و بکینگ پودر

    و پودر هل رو مخلوط کنید و الک کنید.

    آرد رو روی مواد بریزید، اول کمی با قاشق هم بزنید تا موقع هم زدن آرد به اطراف نپاشد، بعد با همزن تا جائیکه خمیر یکنواختی بدست آید مخلوط کنید.

    سینی سی در چهل سانت رو کاغذ روغنی بندازید.

    مواد رو روی سینی بگذارید و با قاشق پهن کنید.

    اگه با قاشق براتون مشکل بود با دست یکدست خمیر رو پهن کنید.

    فر رو از بیست دقیقه قبل با درجه ۱۷۰ گرم کنید.

    خمیر رو به مدت ده دقیقه در طبقه وسط، فقط کافی هست روی خمیر به دست بچسبد.

    در حین پخت خمیر مواد رویی رو تهیه می کنیم.

    همه مواد رویه رو بجز زعفران و خلال بادام مخلوط کنید.

    و پنج دقیقه بجوشونید.

    خلال بادام و

    و زعفران رو هم بریزید.

    مواد رویه رو روی خمیر پخته شده بریزید

    و پخش کنید.

    سینی را در طبقه بالای وسط با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.تا روی شیرینی طلایی شود.
    میتوانید ۲تا۳ دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.

    وقتی روی شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید، بگذارید خنک بشه.

    بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

    و با پودر پسته تزیین کنید.

    نکته:

    جایگزین کردن روغن جامد به جای کره باعث ماندگاری بیشتر شیرینی میشود.

    میتوانید از پرک بادام به جای خلال بادام استفاده کنید.

    با این مقدار مواد حدود ۵۰ عدد شیرینی بدست میاد.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سنارتیک محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس